Zupa Minestrone z Cieciorką 2025-12-06 05:27:17

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-05-06  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1,500 Kg  Kości Wieprzowe Surowe  
18 Litr Woda
2,100 Kg Włoszczyzna Mrożona Paski
1,400 Kg Fasola Półjaś Surowa
1 Kg Fasola Czerwona Konserwowa bez Zalewy (surowiec: 1,730 Kg Fasola Czerwona Konserwowa w Zalewie / фасоля червона консервована в соку )
1,500 Kg Cieciorka Konserwowa
0,075 Kg Sól
0,015 Kg Mąka Pszenna
0,150 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий
0,012 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,060 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja
0 Litr Przyprawa typu Magi Promocja
0 Kg Cukier Biały
0 Kg Tymianek Suszony
0 Kg Liść Laurowy
0 Kg Ziele Angielskie
0 Kg Czosnek Granulowany
0,900 Kg Pelatti
1,350 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий
0,630 Kg Marchew Mrożona Kostka
0,075 Kg Nać Pietruszki Świeża Oczyszczona (surowiec: 3 Kg Nać Pietruszki )
1,800 Kg Makaron Kokardki Surowy

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,306 kg
Przybliżona Waga Całości (100 Porcji): 30,567 kg

Directions

1 porcja 350 ml