0,120 Kg Makaron Ryżowy 3mm Suchy 0,019 Kg Tofu 0,080 Kg Marchew Surowa Talarki (surowiec: 0,100 Kg Marchew) 0,040 Kg Papryka w Proszku Wędzona (surowiec: 0,050 Kg Papryka Czerwona) 0,001 Kg Papryka Chilli w Proszku 0,020 Kg Cebula Czerwona Surowa Kostka (surowiec: 0,022 Kg Cebula Czerwona) 0,012 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,168 Kg Czosnek Świeży Główka) 0,002 Kg Imbir w Proszku / імбир 0,120 Kg Pieczarki Surowe Talarki / печарки на пласко (surowiec: 0,126 Kg Pieczarki Świeże) 0,034 Litr Olej 0 Litr Kwasek Cytrynowy 0,020 Litr Sos Pattay 0,001 Kg Liść Limonki Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,235 kgPrzybliżona Waga Całości (2 Porcji): 0,469 kg
Sposób przygotowania Makaron ryżowy wrzuć do wody na chwilę, wyjmij. Na patelni na oleju zesmaż czosnek, cebulę, liść limonki, przyprawy, potem dodaj marchew papryka pieczarka na koniec tofu Dodaj sos Pattay Dodaj makaron Wszystko wymieszkj 1 porcja = 0,300