Sałatka ze Śledziem 2025-12-06 06:24:19

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-03-19  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1 Kg (namoczyć min 5 h) Śledź Płat Matias w Zalewie  
0,300 Kg Ziemniak na Kluski Śląskie (surowiec: 0,390 Kg Ziemniaki)
0,306 Kg Jaja na Twardo (surowiec: 6,120 Szt Jaja Surowe)
0,376 Kg Ogórek Korniszony w Zalewie
0,284 Kg Kukurydza Konserwowa w Zalewie
0,400 Litr Śmietana 30%
0,530 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,588 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,050 Kg Szczypior Świeży (surowiec: 1 Kg Szczypior Świeży )
0,058 Kg Musztarda

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,207 kg
Przybliżona Waga Całości (16 Porcji): 3,304 kg

Directions