0,100 Kg Makaron Ryżowy 3mm Suchy 0 Kg (8 ząbków) Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0 Kg Czosnek Świeży Główka) 0,150 Kg Tofu 0 Kg 1 garść Kiełki Fasoli Mung 0 Kg 1 łyżka Orzeszki Ziemne Niesolone 0 Kg 2 łyżki Szczypior Świeży (surowiec: 0 Kg Szczypior Świeży ) 0 Kg do pokropienia Limonka 0 Litr Olej 0,100 Litr Sos Pattay Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,175 kgPrzybliżona Waga Całości (2 Porcji): 0,350 kg
orzeszki w moździeżu wcześniej lekko sprażyć makaron ryżowy namoczyć aby naciągnął wode na oleju podsmażyć czosnek z tofu( w kostke) dodać jajko dodać makaron ryżowy dokładnie wymieszać dodać sos Pattay skkropić limonką dodać kiełki na talerzu posypujemy orzeszkami i szczypiorkiem i kolendra