Kotlet z Kurczaka z Serem 2025-12-06 05:06:43

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-03-15  
User
Administrator Potraw



Ingredients
22 Kg  Udko Trybowane bez Skóry  
4 Kg (namoczyć) Bułka Tarta
0,136 Kg Sól
0,034 Kg Pieprz Czarny Mielony
2,500 Kg Majonezz
0,200 Kg Koper Świeży Poszatkowany (surowiec: 0,334 Kg Koper Świeży)
5 Kg Pieczarki Surowe Talarki / печарки на пласко (surowiec: 5,250 Kg Pieczarki Świeże)
3 Kg (do panierowania) Bułka Tarta

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,155 kg
Przybliżona Waga Całości (238 Porcji): 36,870 kg

Directions
1 szt = 150 g  surowego i czy upieczeniu????