Pęczotto z Fetą 2025-12-06 06:25:21

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-03-15  
User
Administrator Potraw



Ingredients
2,430 Kg  Kasza Pęczak Surowa  /  каша пещак сера   
3,240 Kg Pieczarki Surowe Ćwiartki / печарки на читрвертинки (surowiec: 3,402 Kg Pieczarki Świeże)
2,430 Kg Cukinia Surowa Talarki / цукіні кружечком (surowiec: 2,697 Kg Cukinia Świeża)
2,430 Kg Pelatti
0,500 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий
2,025 Kg Ser Feta sałatkowo-kanapkowy
0,405 Kg Pomidor Suszоny Paski (surowiec: 0,774 Kg Pomidor Suszony w Oleju)
0,672 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,746 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,156 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 2,177 Kg Czosnek Świeży Główka)
0,068 Kg Sól
0,011 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,381 Litr Olej
0,200 Kg Szpinak Świeże Liście

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,185 kg
Przybliżona Waga Całości (81 Porcji): 14,948 kg

Directions
Sposób przygotowania
1. Ziemniaki podsmaż na oleju, zalej bulionem
2.Dodaj cieciorkę, marchew, przyprawy
3. Na koniec dynię(żeby się nie rozgotowała)
4. Przed samym wyciągnięciem, na sam koniec wrzuć liście szpinaku.


2. 1 porcja 0.220 kg plus 1 porcja fety 0,020