Zupa z Soczewicy 2025-12-06 04:34:14

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-02-19  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1,200 Kg  Kości Wieprzowe Surowe  
22,700 Litr Woda
3 Kg Włoszczyzna Mrożona Paski
0,010 Kg Ziele Angielskie
0,010 Kg Liść Laurowy
0,010 Kg Tymianek Suszony
0,140 Kg Sól
0,001 Kg Pieprz Cayene Mielony
0,200 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja
0,500 Litr Przyprawa typu Magi Promocja
1,800 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий
0,300 Litr Świet
0,012 Kg Nać Pietruszki Świeża Oczyszczona (surowiec: 0,480 Kg Nać Pietruszki )
0,400 Kg Mąka Pszenna
2 Kg Soczewica
3,214 Kg Ziemniak jakiś tam (surowiec: 4,179 Kg Ziemniaki)

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,394 kg
Przybliżona Waga Całości (90 Porcji): 35,497 kg

Directions
Zmiana 2019-04-30: Ziemniak Surowy Kostka dodane