Curry z Cieciorką 2025-12-06 04:13:13

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-02-13  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,145 Kg  Dynia Kostka Mrożona  
0,145 Kg Cieciorka Konserwowa
0,218 Kg Ziemniak na Kluski Śląskie (surowiec: 0,284 Kg Ziemniaki)
0,009 Kg Szpinak Świeże Liście
0,032 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий
0,073 Litr Mleko Kokosowe
0,001 Kg Kumin Rzymski Mielony / кмін римський
0,001 Kg Kardamon w Proszku
0,001 Kg Kolendra
0,002 Kg Cynamon Mielony / кориця
0,000 Kg Chili w Proszku
0,027 Litr Olej
0,003 Kg Curry / каррі
0,036 Litr Świet
0,218 Litr Woda
0,182 Kg Marchew Mrożona Kostka
0,003 Kg Sól
0,008 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,276 kg
Przybliżona Waga Całości (4 Porcji): 1,105 kg

Directions