Pierś w Cieście Serowym 2025-12-06 06:25:22

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-01-29  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1 Kg  Pierś z kurczaka  
0,020 Kg Przyprawa do Kurczaka / приправа до куриці
0,200 Litr Mleko 3.2%
0,400 Kg Mąka Pszenna
0,001 Kg Proszek do Pieczenia
0,107 Kg Ser Żółty Promocja
0,004 Kg Sól
0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,307 Litr Woda

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,204 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 2,040 kg

Directions
Pierś 100g dzielimy na dwa kawałki. 
Wydajemy 2 szt na 1 porcję.
Panierujemy 
mąka - ciasto - mąka
Zmiana 2019-03-15: Mleko 3.2% +300%,Mąka Pszenna +3900%,Ser Żółty Promocja +967%,Sól -60%,Pieprz Czarny Mielony -87%,Woda dodane