Wieprzowina Nikujaga 2025-12-06 05:08:08

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-01-16  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1,500 Kg  Łopatka Wieprzowa Bez Kości  /  лопатка свиняча   
0,380 Kg Ziemniak Surowy Nieoczkowany Ćwiartka / картопля обрана не очкована на дольки (surowiec: 0,494 Kg Ziemniaki)
0,008 Kg Bulion Rybny Dashinomoto
0,222 Kg Marchew Surowa Talarki (surowiec: 0,278 Kg Marchew)
0,130 Kg Fasolka Szparagowa Zielona PromocjaMrożona
0,180 Kg Cebula Biała Surowa Ćwiartki (surowiec: 0,200 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,350 Litr do dashi Woda
0,070 Litr Olej Sezamowy
0,050 Litr Sos Sojowy Promocja / соус сойовий
0,020 Kg Cukier Biały
0,050 Litr Mirin Przyprawa Płynna
0,050 Litr Sake

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,753 kg
Przybliżona Waga Całości (4 Porcji): 3,010 kg

Directions