Pulpety z Łososiem 2025-12-06 07:02:52

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-10-01  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1,537 Kg  Panga Filet Mrożony / Панга філе   
0,470 Kg Bułka Tarta
0,088 Kg Sól
0 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,010 Kg Musztarda Dijon
0,002 Kg Pasta Curry Żółta
0,164 Kg Szczypior Świeży
0,390 Kg Koper Świeży Poszatkowany (surowiec: 0,651 Kg Koper Świeży)
8 Kg Ziemniak Gotowany Zmielony / картопля варена перемеляна (surowiec: 10,400 Kg Ziemniaki)
0,490 Kg Mąka Ziemniaczana

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,228 kg
Przybliżona Waga Całości (49 Porcji): 11,151 kg

Directions
Uwaga na ILOŚĆ MĄKI ZIEMNIACZANEJ ZWERYFIKUJ

Przygotowanie 1 dzień wcześniej 
Wydajemy z ziemiakami

Wyrobić masę ze składników. 
Uformować pulpety.

1 porcja = 2 pulpety
1 pulpet 0.07 kg
Zmiana 2019-05-10: Łosoś Surowy Promocja -30%,Panga Filet Mrożony +35%
Zmiana 2019-10-01: Łosoś Surowy Promocja -30%,Panga Filet Mrożony +14%,Mąka Ziemniaczana dodane