31,500 Kg Udko Trybowane bez Skóry 6,580 Kg Cebula Czerwona Surowa Kostka (surowiec: 7,304 Kg Cebula Czerwona) 1,500 Kg Imbir Świeży 0,350 Kg Sól 2,800 Kg Mąka Ziemniaczana 0 Litr Olej 0 Litr Sos Sojowy Promocja / соус сойовий 0 Kg Cukier Biały 0,006 Kg plastry Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,084 Kg Czosnek Świeży Główka) 0 Litr Mirin Przyprawa Płynna Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,259 kgPrzybliżona Waga Całości (165 Porcji): 42,736 kg
Przygotowanie 1 dzień wcześniej Wyrobić ze składników jednolitą masę. Uformować pulpety 1 porcja - 3 szt 1 pulpet 0,07 kg
4,125 Litr Sos Sojowy Promocja / соус сойовий 2,063 Litr Sake 2,063 Litr Mirin Przyprawa Płynna 0,619 Kg Cukier Biały 0,413 Kg Mąka Ziemniaczana Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,056 kgPrzybliżona Waga Całości (165 Porcji): 9,281 kg
Przygotować 1 dzień wcześniej Do sosu można dodać czosnek, imbir, ocet. W zależności co chcemy osiągnąć.