Zupa Grzybowo-Cebulowa 2025-12-06 05:23:31

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-11-12  
User
Administrator Potraw



Ingredients
80 Litr  Woda  
8,800 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 9,768 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
1,500 Kg Margaryna / маргарин
2,400 Kg Podgrzybek Mrożony Kostka
5,900 Kg Włoszczyzna Mrożona Paski
0,350 Kg Sól
0,040 Kg Pieprz Czarny Mielony
7 Kg Ziemniak jakiś tam (surowiec: 9,100 Kg Ziemniaki)
6,500 Kg Makaron Świderki Surowy
0,080 Kg Tymianek Suszony
0,260 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja
2,500 Litr Przyprawa typu Magi Promocja
3 Litr Świet
0 Kg podaj ilość Nać Pietruszki Suszona
0,160 Kg Nać Pietruszki Świeża Oczyszczona (surowiec: 6,400 Kg Nać Pietruszki )
1,300 Kg Mąka Pszenna
0,400 Kg Cebulka Prażona
7,200 Kg Pieczarki Surowe Talarki / печарки на пласко (surowiec: 7,560 Kg Pieczarki Świeże)

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,531 kg
Przybliżona Waga Całości (240 Porcji): 127,390 kg

Directions
Zmiana 2019-05-06: Pieczarki Surowe Talarki dodane
Zmiana 2019-05-06: Podgrzybek Mrożony Kostka -31%