Żurek Regeneracyjny z Jajkiem 2025-12-06 04:33:43

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-11-05  
User
Administrator Potraw



Ingredients
3 Kg  Kości Wieprzowe Surowe  
60 Litr Woda
2 Kg Włoszczyzna Mrożona Paski
10 Litr Zakwas Żur Promocja / заквас до журку
0,250 Kg Czosnek Granulowany
0,222 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 3,111 Kg Czosnek Świeży Główka)
0,440 Kg Sól
25 Kg Ziemniak jakiś tam (surowiec: 32,500 Kg Ziemniaki)
2,963 Kg Chrzan przecierany
0,080 Kg Majeranek
2,222 Litr Przyprawa typu Magi Promocja
0,030 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,040 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja
0,015 Kg Ziele Angielskie
0,010 Kg Liść Laurowy
2,311 Kg Kiełbasa Promocja / ковбаса звичайна
0,500 Kg Żurek w Proszku
0,690 Kg Mąka Pszenna
13 Litr Wywar z Kiełbasy
2,341 Kg Podgardle wędzone

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,626 kg
Przybliżona Waga Całości (200 Porcji): 125,114 kg

Directions
Zmiana 2018-11-05: Chrzan przecierany -38%,Majeranek -32%,Pieprz Czarny Mielony +173%
Zmiana 2019-11-04: Czosnek Świeży Obrany +1233%,Chrzan przecierany +20%,Kiełbasa Promocja -64%,Podgardle wędzone dodane
Zmiana 2019-11-29: Czosnek Świeży Obrany -19%,Chrzan przecierany +23%,Przyprawa typu Magi Promocja +122%,Kiełbasa Promocja +93%,Podgardle wędzone +46%
Zmiana 2019-11-29: Czosnek Świeży Obrany -86%