Tatar Wołowy Restauracja 2025-12-06 05:07:21

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-11-06  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,080 Kg  Polędwica Wołowa  
0,010 Kg (drobno pokrojona) Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,011 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,010 Kg (drobno pokrojony) Ogórek Korniszony w Zalewie
1 Szt Jajko Przepiórcze
0,010 Kg Pieczarki Drobne
0,003 Litr Musztarda Dijon

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,113 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,113 kg

Directions
Sposób przygotowania. 

1. Wołowinę odmierz na wadze, drobno posiekj nożem.
2. Uformuj, wyłóż na talerz.
3. Dodaj pozostałe składniki.
4. Udekoruj.