Sałatka z Antrykotem 2025-12-06 05:48:47

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-10-28  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,150 Kg (medium) Antrykot Kalibrowany 220g  
0,060 Kg Fasolka Szparagowa Zielona Premium Mrożona
0,040 Kg Mix Sałat
0,056 Kg Pomidor Koktajlowy
0,032 Kg Ser Gorgonzola Piccante 1,5kg

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,338 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,338 kg

Directions
Sposób przygotowania. 

1. Na rozgrzanej patelni ugrilluj antrykot MEDIUM.
2. Sałaty wymieszaj z pesto bazyliowym, wyłóż na talerz.
3. Fasolkę ugotuj w wodzie, wyłóż na talerz.
4. Dodaj pomidorki i gorgonzolę. 
5. Antrykot pokrój na paski grubości 1 cm, ułóż na talerzu.