2,500 Kg Karczek wieprzowy bez kości 0,060 Kg siekany Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,840 Kg Czosnek Świeży Główka) 0,300 Litr Sake 0,600 Litr Sos Sojowy Promocja / соус сойовий 0,300 Kg Cukier Biały 0,222 Kg Imbir Świeży 0,500 Litr Mirin Przyprawa Płynna Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,149 kgPrzybliżona Waga Całości (30 Porcji): 4,482 kg
Karczek marynujemy w skłądnikach 1 dzień wcześniej. Na następny dzień gotujemy na wolnym ogniu w tym wywarze 3 godziny Po ugotowaniu nie wyjmujemy aż ostygnie. UWAGA mozemy dodać bulion dashimoto. WAŻNE PROPORCJE 2 częsci sosu sojowego 1 część SAKE 1 część MIRIN