0,300 Litr Woda 0,020 Kg Szpinak Świeże Liście 0,066 Kg Karczek wieprzowy bez kości 0,020 Kg Szczypior Świeży (surowiec: 0,400 Kg Szczypior Świeży ) 0,002 Kg Grzyby Shitake 0,001 Kg Grzyby Mun 0,020 Kg (1/2 szt) Jaja na Twardo (surowiec: 0,400 Szt Jaja Surowe) 0,030 Litr Baza Do Ramen Tonkotsu 0 Litr 0.01 uwaga sprawdź Sos Sojowy Promocja / соус сойовий 0 Litr 0.01 uwaga sprawdź Sos Sojowy Promocja / соус сойовий Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,153 kgPrzybliżona Waga Całości (3 Porcji): 0,459 kg
1 procję podajemy w kolejności do miski Najpierw - 0.02 szpinak świeży - 0.180 makaron ugotowanego - 3 plastry karczku - szczypior - 1 szt grzybka shitake - zalej wywarem - jajko przekrojone na pół