Ramen z Karczkiem 2025-12-06 04:57:14

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-09-17  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,300 Litr  Woda  
0,020 Kg Szpinak Świeże Liście
0,066 Kg Karczek wieprzowy bez kości
0,020 Kg Szczypior Świeży (surowiec: 0,400 Kg Szczypior Świeży )
0,002 Kg Grzyby Shitake
0,001 Kg Grzyby Mun
0,020 Kg (1/2 szt) Jaja na Twardo (surowiec: 0,400 Szt Jaja Surowe)
0,030 Litr Baza Do Ramen Tonkotsu
0 Litr 0.01 uwaga sprawdź Sos Sojowy Promocja / соус сойовий
0 Litr 0.01 uwaga sprawdź Sos Sojowy Promocja / соус сойовий

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,153 kg
Przybliżona Waga Całości (3 Porcji): 0,459 kg

Directions
1 procję podajemy w kolejności do miski

Najpierw

- 0.02 szpinak świeży
-  0.180 makaron ugotowanego
-  3 plastry karczku
- szczypior 
- 1 szt grzybka shitake
- zalej wywarem
- jajko przekrojone na pół