Potrawka z Indyka z Dynią i Żurawiną 2025-12-06 05:43:43

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-09-12  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,326 Kg  Indyk Medalion / індик   
0,001 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,012 Kg Czosnek Świeży Główka)
0,002 Kg Czosnek Granulowany
0,001 Kg Imbir w Proszku / імбир
0,004 Kg Sól
0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony
0 Kg Kurkuma / куркума
0,002 Kg Papryka Słodka w Proszku
0,001 Kg Papryka Ostra w Proszku
0,385 Kg Dynia Kostka Mrożona
0,021 Litr Olej
0,001 Kg Cukier Biały
0,001 Litr Kwasek Cytrynowy
0,001 Kg Cynamon Mielony / кориця
0,015 Kg Żurawina Suszona
0,237 Litr Woda
0,074 Kg Pelatti
0 Kg Mąka Kukurydziana

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,268 kg
Przybliżona Waga Całości (4 Porcji): 1,071 kg

Directions
1 porcja 0.200 kg
Zmiana 2018-09-28: Czosnek Świeży Obrany +16%,Sól +365%,Pieprz Czarny Mielony -35%,Papryka Słodka w Proszku -75%,Olej -75%,Żurawina Suszona +82%,Woda +Infinity%,Imbir w Proszku dodane,Pelatti dodane
Zmiana 2018-09-28: Indyk Medalion -19%,Czosnek Świeży Obrany -29%,Czosnek Granulowany +78%,Imbir w Proszku -17%,Sól -24%,Pieprz Czarny Mielony -19%,Kurkuma -100%,Papryka Słodka w Proszku -19%,Dynia Kostka Mrożona +10%,Olej -19%,Cukier Biały -17%,Kwasek Cytrynowy -17%,Cynamon Mielony -41%,Żurawina Suszona -19%,Woda +30%,Pelatti +2%