113 Szt Papryka Słodka do Faszerowania 1 Kg Ryż Biały Surowy 1 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 1,110 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 1,100 Kg Pieczarki Surowe Wiórki Grube / печарки очка грубі (surowiec: 1,155 Kg Pieczarki Świeże) 0,200 Litr Olej 0,130 Kg Sól 0,022 Kg Pieprz Czarny Mielony 1 Kg Pelatti 0,020 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,280 Kg Czosnek Świeży Główka) 0,001 Kg Zioła Prowansalskie / приправа провансальська 0,020 Kg Kukurydza Konserwowa w Zalewie 0,050 Kg Nać Pietruszki 2 Litr (beszamel) Mleko 3.2% 0,500 Kg (beszamel) Mąka Pszenna 0,001 Kg (beszamel) Gałka Muszkatałowa 0,001 Kg (beszamel) Przyprawa typu Vegeta Promocja 0,500 Kg (beszamel) Margaryna / маргарин 0,020 Kg Ser Żółty Promocja Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,067 kgPrzybliżona Waga Całości (113 Porcji): 7,565 kg
Przygotowanie 1 dzień wcześniej Paprykę kroimy wzdłuż Wdajemy 2 połówki na 1 porcję.