Papryka Faszerowana Ryżem i Warzywami 2025-12-06 05:02:30

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-09-12  
User
Administrator Potraw



Ingredients
113 Szt  Papryka Słodka do Faszerowania  
1 Kg Ryż Biały Surowy
1 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 1,110 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
1,100 Kg Pieczarki Surowe Wiórki Grube / печарки очка грубі (surowiec: 1,155 Kg Pieczarki Świeże)
0,200 Litr Olej
0,130 Kg Sól
0,022 Kg Pieprz Czarny Mielony
1 Kg Pelatti
0,020 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,280 Kg Czosnek Świeży Główka)
0,001 Kg Zioła Prowansalskie / приправа провансальська
0,020 Kg Kukurydza Konserwowa w Zalewie
0,050 Kg Nać Pietruszki
2 Litr (beszamel) Mleko 3.2%
0,500 Kg (beszamel) Mąka Pszenna
0,001 Kg (beszamel) Gałka Muszkatałowa
0,001 Kg (beszamel) Przyprawa typu Vegeta Promocja
0,500 Kg (beszamel) Margaryna / маргарин
0,020 Kg Ser Żółty Promocja

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,067 kg
Przybliżona Waga Całości (113 Porcji): 7,565 kg

Directions
Przygotowanie 1 dzień wcześniej
Paprykę kroimy wzdłuż

Wdajemy 2 połówki na 1 porcję.