Coleslaw po Japońsku 2025-12-06 04:13:14

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-07-24  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,100 Kg  Kapusta Biała Surowa Poszatkowana (surowiec: 0,125 Kg Kapusta Biała ) 
0,018 Kg Majonezz
0,004 Kg Szczypior Świeży (surowiec: 0,071 Kg Szczypior Świeży )
0,001 Kg Sól
0,000 Litr Pieprz Czarny Mielony
0,001 Kg Suszony Szczypior / сушана молода цибуля

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,124 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,124 kg

Directions
Zmiana 2018-11-11: Szczypior Świeży Oczyszczony -64%,Pieprz Czarny Mielony -63%,Suszony Szczypior dodane