Grzyby Shitake z Czosnkiem 2025-12-06 04:17:26

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
Shitake Nosuteki  
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-07-24  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,004 Kg  Grzyby Shitake  
0,014 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,196 Kg Czosnek Świeży Główka)
0,018 Kg Masło MIX
0,012 Litr Olej
0,022 Kg Szczypior Świeży (surowiec: 0,440 Kg Szczypior Świeży )
0,080 Litr Sos Sojowy Promocja / соус сойовий
0,015 Litr Sake
0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,083 kg
Przybliżona Waga Całości (2 Porcji): 0,166 kg

Directions
Sposób przygotowania.
1. Grzyby pokrojone w paski wrzuć na patelnie rozgrzaną masłem z olejem.
2. Dodajemy czosnek, dusi,y na średnim ogniu. 
3. podlewamy sake. 
4. dodajemy sos sojowy
5. Na koniec szczypior dodajemy.

1 porcja jako dodatek do mięs 0.068 można zmnienic