0,004 Kg Grzyby Shitake 0,014 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,196 Kg Czosnek Świeży Główka) 0,018 Kg Masło MIX 0,012 Litr Olej 0,022 Kg Szczypior Świeży (surowiec: 0,440 Kg Szczypior Świeży ) 0,080 Litr Sos Sojowy Promocja / соус сойовий 0,015 Litr Sake 0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,083 kgPrzybliżona Waga Całości (2 Porcji): 0,166 kg
Sposób przygotowania. 1. Grzyby pokrojone w paski wrzuć na patelnie rozgrzaną masłem z olejem. 2. Dodajemy czosnek, dusi,y na średnim ogniu. 3. podlewamy sake. 4. dodajemy sos sojowy 5. Na koniec szczypior dodajemy. 1 porcja jako dodatek do mięs 0.068 można zmnienic