2 Kg (gruba kostka) Pierś z kurczaka 0,813 Kg Marchew Surowa Cała (surowiec: 1,016 Kg Marchew) 0,350 Kg Cebula Biała Surowa Ćwiartki (surowiec: 0,389 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 0,975 Kg Ziemniak Surowy Nieoczkowany Ćwiartka / картопля обрана не очкована на дольки (surowiec: 1,268 Kg Ziemniaki) 0,160 Kg Seler Naciowy 3 Litr Woda 0,185 Kg Curry Java Medium Hot 0,128 Kg Curry Golden Mild 0,010 Kg Bulion Dashida Wołowy 0,033 Kg Mąka Ziemniaczana Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,294 kgPrzybliżona Waga Całości (26 Porcji): 7,653 kg
Sposób przygotowania 1 dzień wcześniej. 1. Warzywa pokrój jak w recepturze. 2. Kurczaka pokrój w grubą kostkę. W dniu przygotowania 1. Warzywa zalej wodą. Zacznij gotować do momentu aż będą lekko twarde. 2. Dodaj kurczaka pokrojonego w kostkę. 3. Dodaj kostki, Curry Java i Curry Golden Mild oraz Bulion Dashida. 4. Zagęść mąką ziemniaczaną. 1 porcja dania wydawanego 0.220 kg Zmiana 2018-11-21: Marchew Surowa Cała +171%,Ziemniak Surowy Nieoczkowany Ćwiartka +144%,Mąka Ziemniaczana +132%