0,150 Kg Udko Trybowane ze Skórą 0,020 Kg (marynata) Imbir Świeży 0,010 Kg (marynata) Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,140 Kg Czosnek Świeży Główka) 0,050 Litr (marynata) Sos Sojowy Premium 0 Kg (marynata) Cukier Biały 0 Kg (marynata) Sól 0 Kg do panierowania Mąka Kukurydziana Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,230 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,230 kg
Jeden dzień wcześniej. Zamarynuj mięso. odstaw do chlodni. W dniu wydania Odsącz każdy kawałek mięsa przed obtaczaniem w mące kukurydzianej. Obtocz w mące każdy kawałek Rozgrzej frutyurę do 175 st Celcjusza. Ważne odsącz mięso z tłuszczu Mozna podawać z sosem 3 łyżki sosu sojowego, 2 łyżki octu ryżowego 1 łyżka mirinu 1 łyżka cukru 1 łyżka oleju sezamowego 3 łyżki szalotki