Udon z Mięsem i Warzywami 2025-12-06 05:05:47

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-10-04  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,460 Kg  Makaron Udon  
0,200 Kg (cienkie plastry) Łopatka Wieprzowa Bez Kości / лопатка свиняча
0,150 Kg Kapusta Włoska
0,001 Kg Imbir w Proszku / імбир
0,010 Kg Szczypior Świeży (surowiec: 0,200 Kg Szczypior Świeży )
0,200 Kg Mieszanka Warzyw Chińska
0,020 Litr Sos Sojowy Promocja / соус сойовий
0,006 Kg Sezam / сезам
0,001 Kg Chili w Proszku
0,010 Litr Olej Sezamowy
0,003 Kg Sól

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,354 kg
Przybliżona Waga Całości (3 Porcji): 1,061 kg

Directions
UWAGA na ilości składników. NIe są dokładne, należy sprawdzić

Sposób przyrządzenia
1. Makaron ugotuj.
2. Na patelni podsmaż mięso, dodaj przyprawy, sos sosjowy. 
3. Dodaj warzywa i poszatkowaną kapustę włoską( lub pekińską)
4. Dodaj makaron do sosu. 
5. Na koniec dodaj szczypior. 


Wydajemy razem z makaronem.