0,460 Kg Makaron Udon 0,200 Kg (cienkie plastry) Łopatka Wieprzowa Bez Kości / лопатка свиняча 0,150 Kg Kapusta Włoska 0,001 Kg Imbir w Proszku / імбир 0,010 Kg Szczypior Świeży (surowiec: 0,200 Kg Szczypior Świeży ) 0,200 Kg Mieszanka Warzyw Chińska 0,020 Litr Sos Sojowy Promocja / соус сойовий 0,006 Kg Sezam / сезам 0,001 Kg Chili w Proszku 0,010 Litr Olej Sezamowy 0,003 Kg Sól Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,354 kgPrzybliżona Waga Całości (3 Porcji): 1,061 kg
UWAGA na ilości składników. NIe są dokładne, należy sprawdzić Sposób przyrządzenia 1. Makaron ugotuj. 2. Na patelni podsmaż mięso, dodaj przyprawy, sos sosjowy. 3. Dodaj warzywa i poszatkowaną kapustę włoską( lub pekińską) 4. Dodaj makaron do sosu. 5. Na koniec dodaj szczypior. Wydajemy razem z makaronem.