Papryka Faszerowana Mięsem 2025-12-06 04:57:13

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-09-12  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1 Szt  Papryka Słodka do Faszerowania  
0,027 Kg Łopatka Wieprzowa Bez Kości / лопатка свиняча
0,009 Kg Ryż Biały Surowy
0,010 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,011 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,016 Kg Pieczarki Surowe Wiórki Grube / печарки очка грубі (surowiec: 0,017 Kg Pieczarki Świeże)
0,001 Kg Nać Pietruszki Świeża Oczyszczona (surowiec: 0,035 Kg Nać Pietruszki )
0,002 Litr Olej
0,000 Kg Papryka Chilli w Proszku
0,001 Kg Papryka Słodka w Proszku
0,000 Kg Pieprz Cayene Mielony
0,000 Kg Sól

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,065 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,065 kg

Directions
UWAGA NA ILOŚCI są z baniii proszę dpilnować
Zmiana 2018-09-12: Papryka Słodka do Faszerowania -50%,Łopatka Wieprzowa Bez Kości +165%,Ryż Biały Surowy -12%,Pieczarki Surowe Wiórki Grube +59%,Kukurydza Konserwowa bez Zalewy +201%,Nać Pietruszki Świeża Oczyszczona dodane,Olej dodane,Papryka Chilli w Proszku dodane,Papryka Słodka w Proszku dodane,Pieprz Cayene Mielony dodane,Sól dodane