Botwinka 2025-12-06 03:33:16

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-06-18  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,200 Kg  Kości Wieprzowe Surowe  
2,250 Litr Woda
0,270 Kg Buraki (surowiec: 0,300 Kg Burak Surowy Okrągły)
0,195 Kg Włoszczyzna Mrożona Paski
0,100 Kg Botwinka
1,350 Kg Ziemniak jakiś tam (surowiec: 1,755 Kg Ziemniaki)
0,200 Kg Kapusta Biała Surowa Poszatkowana (surowiec: 0,250 Kg Kapusta Biała )
0,051 Litr Świet
0,020 Kg Mąka Pszenna
0,002 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,001 Kg Ziele Angielskie
0,001 Kg Liść Laurowy
0,017 Kg Sól
0,016 Litr Ocet
0,004 Kg Czosnek Granulowany
0,010 Kg Koper Świeży Poszatkowany (surowiec: 0,017 Kg Koper Świeży)
0,001 Kg Koper Suszony

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,313 kg
Przybliżona Waga Całości (15 Porcji): 4,688 kg

Directions