Wieprzowina w Sosie Słodko-Kwaśnym Japoński 2025-12-06 04:55:00

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-10-04  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,260 Kg  Łopatka Wieprzowa Bez Kości  /  лопатка свиняча   
0,040 Litr do marynowania Sos Sojowy Promocja / соус сойовий
0,020 Kg Mąka Ziemniaczana
0,050 Kg Marchew Surowa Talarki (surowiec: 0,063 Kg Marchew)
0,070 Kg Cebula Biała Surowa Ćwiartki (surowiec: 0,078 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,133 Kg Papryka Kolorowa
0,010 Litr (sos) Sos Sojowy Promocja / соус сойовий
0,003 Kg Cukier Biały
0,050 Kg Ketchup
0,006 Litr Mirin Przyprawa Płynna
0,167 Litr Woda
0,000 Kg Pieprz Cayene Mielony
0,002 Kg Sól
0,010 Litr Ocet
0,022 Kg Mieszanka Warzyw Chińska
0,014 Kg Cukinia Surowa Talarki / цукіні кружечком (surowiec: 0,016 Kg Cukinia Świeża)
0,002 Kg Sezam / сезам

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,286 kg
Przybliżona Waga Całości (3 Porcji): 0,859 kg

Directions
SOs sojowy później dodać do sosu.

1 porcja 0.200
Zmiana 2018-09-20: Sos Sojowy Promocja -56%
Zmiana 2018-09-20: Sos Sojowy Promocja -50%