0,702 Kg Łopatka Wieprzowa Bez Kości / лопатка свиняча 0,073 Kg Cebula Czerwona Surowa Kostka (surowiec: 0,081 Kg Cebula Czerwona) 0,007 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,096 Kg Czosnek Świeży Główka) 0,007 Kg Czosnek Granulowany 0,009 Kg Sól 0,003 Kg Pieprz Czarny Mielony 0,004 Kg Papryka Słodka w Proszku 0,003 Kg Nać Pietruszki Suszona 0,007 Litr Olej 0,008 Kg Proszek do Pieczenia 0,058 Litr Przyprawa typu Magi Promocja 0,001 Kg Majeranek 0,001 Kg Pieprz Cayene Mielony 0,001 Kg Rozmaryn Suszony Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,088 kgPrzybliżona Waga Całości (10 Porcji): 0,884 kg
Sposób przygotowania. 1 dzień wcześniej - Umyj i zmiel mięso wołowe i wpierzowe - wymieszaj składniki - odstaw do chłodni na 2 h - partami wyjmuj mięso z chłodni i formuj batony o wadze 1 szt 0.080 kg - smażymy we fryturze - Schadzamy wkłądamy do chłodni W dniu wydania - do pieca na regenerację sonda 50 st C. Wdajemy 1 porcja 2 szt Zmiana 2018-05-24: Wołowina do Zmielenia Promocja -16%,Łopatka Wieprzowa Bez Kości +134%,Cebula Czerwona Surowa Kostka -96%,Czosnek Świeży Obrany +37%,Czosnek Granulowany +Infinity%,Sól +Infinity%,Pieprz Czarny Mielony +Infinity%,Papryka Słodka w Proszku +Infinity%,Nać Pietruszki Suszona +Infinity%,Olej -9%,Woda Gazowana Promocja -77%,Przyprawa typu Magi Promocja +Infinity%,Majeranek +Infinity%,Pieprz Cayene Mielony +Infinity%,Rozmaryn Suszony +Infinity%