0,240 Kg Podgardle wędzone 0,960 Kg Łopatka Wieprzowa Bez Kości / лопатка свиняча 0,520 Kg Cebula Biała Surowa Ćwiartki (surowiec: 0,577 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 0,400 Kg Pieczarki Surowe Ćwiartki / печарки на читрвертинки (surowiec: 0,420 Kg Pieczarki Świeże) 0,008 Kg Sól 0 Kg Pieprz Ziołowy Mielony 0,003 Kg Pieprz Czarny Mielony 0,001 Kg Ziele Angielskie 0,000 Kg Liść Laurowy 0,026 Litr Olej 0,020 Litr Przyprawa typu Magi Promocja Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,218 kgPrzybliżona Waga Całości (10 Porcji): 2,178 kg
UWAGA przepis niesprawdzony Sposób przygotowania 1 dzień wcześniej: - umyj i pokrój mięso w kostkę 3x3 cm., dopraw pieprzem ziołowym, pieprzem i solą. - pokrój w kostkę podgardle W dniu wydania 1. Na patelni podsmaż podgardle na oleju. 2. Dodaj łopatkę, ziele angielskie, liść laurowy. 3. Do mięsa dodaj cebulę i pieczarki. 4. Dusimy pod przykryciem, aż mięso zmięknie. Wydajemy 1 porcja 0.200 kg Zmiana 2018-05-21: Podgardle wędzone +20%,Łopatka Wieprzowa Bez Kości -4%,Cebula Biała Surowa Prążki -48%,Pieczarki Surowe Ćwiartki -80%,Sól +Infinity%,Pieprz Czarny Mielony +Infinity%,Ziele Angielskie +Infinity%,Liść Laurowy +Infinity%,Olej +Infinity%,Przyprawa typu Magi Promocja dodane