Wątróbka Drobiowa z Pieczarkami i Pomidorami 2025-12-06 04:56:06

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-02-24  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,550 Kg  Wątróbka Drobiowa  
0,010 Kg Mąka Pszenna
0,100 Kg Cebula Biała Surowa Prążki (surowiec: 0,111 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,174 Kg Pieczarki Surowe Talarki / печарки на пласко (surowiec: 0,182 Kg Pieczarki Świeże)
0,090 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий
0,125 Litr Świet
0,050 Kg Mąka Pszenna
0,000 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,003 Kg Sól
0,013 Litr Olej
0,250 Litr Woda
0,003 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,274 kg
Przybliżona Waga Całości (5 Porcji): 1,368 kg

Directions
UWAGA: składniki sprawdzone 12/22/2016, ale proszę zapisać przepis!

Na oleju zesmażyć cebulę, dodać wątróbkę. Następnie resztę.

Wydawanie z Kuchni:
- 1 porcja = ?

Wydawanie z Kantyny:
- 1 porcja = ?
Zmiana 2017-05-23: Śmietana 30% Słodka +25%,Olej dodane,Woda dodane
Zmiana 2018-10-25: Przyprawa typu Vegeta Promocja dodane