0,220 Kg Ravioli z Borowikami Świeże 0,030 Kg Cukinia Świeża 0,015 Kg Groszek Zielony Konserwowy (surowiec: 0,025 Kg Groszek Zielony Konserwowy) 0,002 Kg Sól 0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony 0,004 Kg Ser Grana Padano w Kawałku 0,003 Litr Oliwa z Wytłoczyn z Oliwek 0,020 Kg Szpinak Świeże Liście 0,100 Litr Śmietana 34% Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,395 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,395 kg
Sposób przygotowania: 1. Makaron ugotuj w osolonej wodzie al dente 2. Na patelnie olej, groszek, cukinia, zalej śmietaną. 3. Dodaj do sosu sól i pieprz,szpinak a potem makaron. 4. Wymieszaj wyłóż na talerz. 5. Posyp serem grana padano. 6. Udekoruj listkiem bazylii.