Ravioli z Borowikami Restauracja 2025-12-06 06:45:52

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2022-02-22  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,220 Kg  Ravioli z Borowikami Świeże  
0,030 Kg Cukinia Świeża
0,015 Kg Groszek Zielony Konserwowy (surowiec: 0,025 Kg Groszek Zielony Konserwowy)
0,002 Kg Sól
0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,004 Kg Ser Grana Padano w Kawałku
0,003 Litr Oliwa z Wytłoczyn z Oliwek
0,020 Kg Szpinak Świeże Liście
0,100 Litr Śmietana 34%

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,395 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,395 kg

Directions
Sposób przygotowania:

1. Makaron ugotuj w osolonej wodzie al dente
2. Na patelnie olej, groszek, cukinia, zalej śmietaną.
3. Dodaj do sosu sól i pieprz,szpinak a potem makaron.
4. Wymieszaj wyłóż na talerz. 
5. Posyp serem grana padano.
6. Udekoruj listkiem bazylii.