1,600 Kg Pierś z kurczaka 0,020 Kg Przyprawa do Kurczaka / приправа до куриці 0,197 Litr Olej 0,300 Kg Szpinak Brykiet Mrożony 0,001 Kg Sól 0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony 0 Kg (beszamel) Mąka Pszenna 0,050 Kg (beszamel) Margaryna / маргарин 0,100 Litr (beszamel) Mleko 3.2% 0,150 Litr (beszamel) Woda 0,001 Kg (beszamel) Gałka Muszkatałowa 0,010 Kg Ser Mozarella Promocja 0,008 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,118 Kg Czosnek Świeży Główka) 0,032 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 0,036 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,247 kgPrzybliżona Waga Całości (10 Porcji): 2,471 kg
Sposób przygotowania 1 dzień wcześniej - pokrój pierś po 0.150 kg - zamarynuj pierś w przyprawie, przelej olejem - przygotuj szpinak na oleju zesmaż szpinak dodaj czosnek, sól i pieprz - przygotuj beszamel Wszystko wstaw do chodni W dniu przygotowania 1. Zgrilluj piersi 2. Ułóż na blaszce pojdynczo, nałóż na każdą pierś szpinak w ilości 0,050 kg 3. Zalej beszamelem 4. Posyp mozarellą 5. Włóż do Piekarnika pieczenie z parowaniem 10 min w temp 170 st C. Zmiana 2018-05-05: Olej -21%,Czosnek Świeży Obrany dodane,Cebula Biała Surowa Kostka dodane Zmiana 2018-06-23: Czosnek Świeży Obrany -82%