Sos Grzybowy 2025-12-06 06:00:30

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-04-22  
User
Administrator Potraw



Ingredients
2,200 Kg  Pieczarki Surowe Talarki  /  печарки на пласко  (surowiec: 2,310 Kg Pieczarki Świeże) 
0,500 Kg Podgrzybek Mrożony Kostka
0,425 Kg Mąka Pszenna
0,200 Litr Olej
4 Litr Świet
5 Litr Woda
0,140 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja
0,028 Kg Sól
0,010 Kg Pieprz Czarny Mielony
1 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 1,110 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,123 kg
Przybliżona Waga Całości (110 Porcji): 13,503 kg

Directions
Sposób przygotowania
1. cebulę zesmaż na oleju.
2. Dodaj podgrzybki i pieczarki
3. Dopraw
4. Podlej wodą.
5. Podlej śmietaną.


1 porcja 120 ml