2,200 Kg Pieczarki Surowe Talarki / печарки на пласко (surowiec: 2,310 Kg Pieczarki Świeże) 0,500 Kg Podgrzybek Mrożony Kostka 0,425 Kg Mąka Pszenna 0,200 Litr Olej 4 Litr Świet 5 Litr Woda 0,140 Kg Przyprawa typu Vegeta Promocja 0,028 Kg Sól 0,010 Kg Pieprz Czarny Mielony 1 Kg Cebula Biała Surowa Kostka (surowiec: 1,110 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,123 kgPrzybliżona Waga Całości (110 Porcji): 13,503 kg
Sposób przygotowania 1. cebulę zesmaż na oleju. 2. Dodaj podgrzybki i pieczarki 3. Dopraw 4. Podlej wodą. 5. Podlej śmietaną. 1 porcja 120 ml