Kotleciki Ziemniaczane faszerowane Pieczarką i Serem 2025-12-06 05:09:20

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-10-08  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1,957 Kg  Ziemniak Gotowany Zmielony  /  картопля варена перемеляна  (surowiec: 2,543 Kg Ziemniaki) 
0,348 Kg Pieczarki Surowe Talarki / печарки на пласко (surowiec: 0,365 Kg Pieczarki Świeże)
0,150 Kg Cebula Czerwona Surowa Kostka (surowiec: 0,167 Kg Cebula Czerwona)
0,435 Kg Mąka Pszenna
0,005 Kg Czosnek Granulowany
0,100 Kg Ser Żółty Wiórki Grube / сир жовтий великі очка (surowiec: 0,100 Kg Ser Żółty Promocja)
0,002 Kg Sól
0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,143 Litr Frytura
0,163 Kg Mąka Ziemniaczana

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,330 kg
Przybliżona Waga Całości (10 Porcji): 3,303 kg

Directions
Przygotowanie:

1 kotlet ma ważyć około 0,150 kg
Ciasto 0,120
Farsz 0,030

Wydawanie z kuchni:
- 1 porcja= 2 szt = 0,300 kg

WYDAJEMY Z SOSEM

Zmiana 2019-11-29: Ziemniak Gotowany Zmielony +16%,Mąka Pszenna -21%,Mąka Ziemniaczana dodane