Pęczotto z Kurczakiem i Grzybami 2025-12-06 06:22:42

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-04-07  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,100 Kg  Kasza Pęczak Surowa  /  каша пещак сера   
0,140 Kg Pierś z kurczaka
0,001 Kg do marynowania piersi Przyprawa do Kurczaka / приправа до куриці
0,015 Kg Podgrzybek Mrożony Kostka
0,060 Kg Pieczarki Surowe Ćwiartki / печарки на читрвертинки (surowiec: 0,063 Kg Pieczarki Świeże)
0,003 Kg Sól
0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,001 Kg Kardamon w Proszku
0,001 Kg Nać Pietruszki
0,001 Kg do wywaru Przyprawa typu Vegeta Promocja
1 Litr do wywaru Woda
0,005 Kg Pelatti
0,002 Kg (do gotoawnia kaszy) Przyprawa typu Vegeta Promocja
0,004 Kg Masło MIX
0,044 Kg Cebula Czerwona Surowa Kostka (surowiec: 0,049 Kg Cebula Czerwona)
0,002 Kg Czosnek Granulowany
0,009 Litr Wino Białe Gastronomiczne
0,020 Litr Świet

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,704 kg
Przybliżona Waga Całości (2 Porcji): 1,409 kg

Directions
Jedna porcja 0.350 kg
Zmiana 2018-04-07: Podgrzybek Mrożony Kostka +200%,Pieczarki Surowe Ćwiartki +500%,Sól +204%,Masło Promocja dodane,Cebula Czerwona Surowa Kostka dodane,Czosnek Granulowany dodane,Wino Białe Gastronomiczne dodane,Śmietana 30% Słodka dodane