Wieprzowina Duszona z Fasolką 2025-12-06 05:07:21

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-02-16  
User
Administrator Potraw



Ingredients
33 Kg  Łopatka Wieprzowa Bez Kości  /  лопатка свиняча   
5 Kg Cebula Biała Surowa Ćwiartki (surowiec: 5,550 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
5 Kg Cebula Czerwona Surowa Ćwiartki (surowiec: 5,550 Kg Cebula Czerwona)
6 Kg Fasolka Szparagowa Mrożona / фасоля спаражова морожена
3 Kg Marchew Mrożona Kostka
0,166 Kg Czosnek Granulowany
0,500 Litr Przyprawa typu Magi Promocja
0,608 Litr Olej
3,100 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий
0,016 Kg Ziele Angielskie
0,008 Kg Liść Laurowy
0,048 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,282 Kg Sól
0,138 Kg Imbir w Proszku / імбир
0,200 Litr Sos Sojowy-Grzybowy
0,348 Kg waga suchych- ugotować Grzyby Mun
30 Litr Woda
0 Kg Mąka Ziemniaczana

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,194 kg
Przybliżona Waga Całości (450 Porcji): 87,414 kg

Directions