Strudel z Jabłkami Restauracja 2025-12-06 04:56:03

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-01-22  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,080 Kg  Ciasto Francuskie  
0,020 Kg Mąka Pszenna
0,100 Kg Jabłko Talarki
0,020 Litr Miód Sztuczny
0,030 Kg Orzech Włoski
0,030 Kg Rodzynki / родзинки
0,003 Kg Cukier Wanilinowy
0,004 Kg Cynamon Mielony / кориця
0,100 Litr Jabłko Prażone / яблуко консервове

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,387 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,387 kg

Directions
Proszę podać sposób przygotowania





temperaturę pieczenia



Podajemy z gałką lodów