Mozarella di Bufala Restauracja 2025-12-06 04:58:25

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-01-23  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1 Szt  Ser Mozarella Bufala  
2 Szt (0,035) Bułka Weka Krojona ok 0,35 kg (surowiec: 0,118 Szt Bułka Weka (Bułka Wrocławska Pszenna) ok. 0,35kg)
0,026 Kg Pomidor Koktajlowy
0,004 Litr Rukola

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,030 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,030 kg

Directions
Sposób przygotowania.

1. Mozarellę wyłóż na talerz
2. Udekoruj rukolą i pomidorkami koktajlowymi

Podajemy z dwiema grzankami z weki ( posmarowane pesto bazyliowym i zapieczone w piecu)