Mozarella Bufalla Z Szynką Parmeńską Restauracja 2025-12-06 06:00:16

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-01-23  
User
Administrator Potraw



Ingredients
1 Szt 100 g Ser Mozarella Bufala  
0,018 Kg Szynka Parmeńska
0,004 Kg Rukola
0,026 Kg Pomidor Koktajlowy
2 Szt (0,035) Bułka Weka Krojona ok 0,35 kg (surowiec: 0,118 Szt Bułka Weka (Bułka Wrocławska Pszenna) ok. 0,35kg)

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,048 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,048 kg

Directions
Sposób przygotowania

1. Mozarellę wyłóż na talerz 
2. Obłóż szynką parmeńską
3. Udekoruj rukolą i pesto bazyliowym

Podajemy z dwiema grzankami zrobionymi z weki ( posmarowane pesto bazyliowym i zapieczone w piecu)