Sos Vinegrette Restauracja 2025-12-06 05:24:44

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2024-11-13  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,120 Kg  Nać Pietruszki Świeża Oczyszczona (surowiec: 4,800 Kg Nać Pietruszki ) 
0,100 Kg Musztarda Słoneczna
0,050 Litr Ocet
0,050 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,700 Kg Czosnek Świeży Główka)
1 Litr Woda
0,018 Kg Sól
0,004 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,500 Litr Olej
0,050 Kg Cukier Biały

Przybliżona Waga 1 Porcji: 1,892 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 1,892 kg

Directions
Wszystkie składniki zblendować.