Pesto Bazyliowo-Pietruszkowe 2025-12-06 06:22:27

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2024-12-04  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,012 Kg  Bazylia Świeża Cięta  
0,170 Litr Oliwa z Wytłoczyn z Oliwek
0,038 Kg starty Ser Emilgrana 1/16 w Kawałku
0,002 Kg Sól
0,001 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,012 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,168 Kg Czosnek Świeży Główka)
0,020 Kg Słonecznik łuskany
0,050 Kg Nać Pietruszki

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,305 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,305 kg

Directions
Sposób przygotowania. 

- Zblenduj wszystkie składniki