Kurczak Zapiekany pod Szpinakiem i Mozarellą Restauracja 2025-12-06 05:23:31

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-01-16  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,180 Kg  Pierś z kurczaka  
0,078 Kg Szpinak Brykiet Mrożony
0,028 Litr Olej
0,004 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,056 Kg Czosnek Świeży Główka)
0,033 Kg Ser Mozarella Premium

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,323 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,323 kg

Directions
Sposób przygotowania

1. Pierś  z obu stron grilujemy na patelni grillowej.
2. Dopiekamy w piecu
3. Przygotuj szpinak na patelni
- na leju czosnek, szpinak, sól, pieprz, podlej śmietaną
4. Ułóż szpinak na piersi.
5.Na wierzch mozarella.
6.Zapiecz w piecu.


Podawaj z 
- 0.250 usmażone frytki
- 0.145 surówka z białej kapusty