0,180 Kg Pierś z kurczaka 0,078 Kg Szpinak Brykiet Mrożony 0,028 Litr Olej 0,004 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,056 Kg Czosnek Świeży Główka) 0,033 Kg Ser Mozarella Premium Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,323 kgPrzybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,323 kg
Sposób przygotowania 1. Pierś z obu stron grilujemy na patelni grillowej. 2. Dopiekamy w piecu 3. Przygotuj szpinak na patelni - na leju czosnek, szpinak, sól, pieprz, podlej śmietaną 4. Ułóż szpinak na piersi. 5.Na wierzch mozarella. 6.Zapiecz w piecu. Podawaj z - 0.250 usmażone frytki - 0.145 surówka z białej kapusty