Polędwiczki w Sosie Grzybowym Restauracja 2025-12-06 07:04:49

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2019-11-05  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,180 Kg 3 szt  Polędwiczki Wieprzowe  
0,042 Kg Podgrzybek Mrożony Kostka
0,004 Kg Sól
0,002 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,015 Kg Cebula Czerwona Surowa Kostka (surowiec: 0,017 Kg Cebula Czerwona)

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,243 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,243 kg

Directions
Sposób przygotowania.

1. Polędwiczki obsmaż na patelni grillowej.
2. Przygotuj sos
- na patelni usmaż cebulę w kostkę pokrojoną
- dodaj podgrzybki
- zalej śmietaną 
- posól
- popieprz
- zredukuj sos

Podajemy z 
- rosti  surowe 0.016
- surówka z białej kapusty 0.140