Sałatka z Tuńczykiem Restauracja 2025-12-06 04:17:25

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-05-02  
User
Administrator Potraw



Ingredients
0,050 Kg  Tuńczyk w Sosie Własnym /  туньчик   
0,042 Kg Jaja na Twardo (surowiec: 0,840 Szt Jaja Surowe)
0,070 Kg Pomidor Ćwiartki (surowiec: 0,078 Kg Pomidor)
0,080 Kg Mix Sałat
0,020 Kg Oliwka Zielona Drylowana (surowiec: 0,040 Kg Oliwka Zielona Krojona)
0,035 Szt Chleb Wieloziarnisty Krojony Bochenek ok. 0,400kg
0,020 Litr Oliwa Extra Vergin

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,282 kg
Przybliżona Waga Całości (1 Porcji): 0,282 kg

Directions
Sposób przygotowania. 
1. Sałaty wymieszać z oliwą, solą i pieprzem
2. Ułóż pomidor, oliwki, tuńczyk.
3. Serwujemy z chlebem z masłem ziołowym