3 Kg Pelatti 0,126 Kg Cebula Czerwona Surowa Kostka (surowiec: 0,140 Kg Cebula Czerwona) 0,044 Litr Olej 0,242 Kg Cukier Biały 0,002 Kg Pieprz Czarny Mielony 0,044 Kg Sól 0,300 Kg Papryka Mrożona Trio 0,500 Litr Woda 0,010 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,140 Kg Czosnek Świeży Główka) 0,012 Kg do dekoracji Ser Mozarella Premium Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,285 kgPrzybliżona Waga Całości (15 Porcji): 4,280 kg
Sposób przygotowania 1. W garnku podsmaż cebulę na oleju. 2. Dodaj paprykę. Zblenduj 3. Zblenduj pelatti, dodaj do garnka z cebulą i papryką 4. Dodaj wodę. 5. Dopraw przyprawami. 6. Gotuj na wolnym ogniu. 1 porcja 300ml