Krem z Pomidorów Restauracja 2025-12-06 05:09:20

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2024-11-13  
User
Administrator Potraw



Ingredients
3 Kg  Pelatti  
0,126 Kg Cebula Czerwona Surowa Kostka (surowiec: 0,140 Kg Cebula Czerwona)
0,044 Litr Olej
0,242 Kg Cukier Biały
0,002 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,044 Kg Sól
0,300 Kg Papryka Mrożona Trio
0,500 Litr Woda
0,010 Kg Czosnek Świeży Obrany (surowiec: 0,140 Kg Czosnek Świeży Główka)
0,012 Kg do dekoracji Ser Mozarella Premium

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,285 kg
Przybliżona Waga Całości (15 Porcji): 4,280 kg

Directions
Sposób przygotowania
1. W garnku podsmaż cebulę na oleju.
2. Dodaj paprykę. Zblenduj
3. Zblenduj pelatti, dodaj do garnka z cebulą i papryką
4. Dodaj wodę.
5. Dopraw przyprawami.
6. Gotuj na wolnym ogniu.
1 porcja   300ml