Zapiekanka z Makaronem i Sosem Bolońskim 2025-12-06 05:05:48

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2018-09-11  
User
Administrator Potraw



Ingredients
10 Kg  Łopatka Wieprzowa Bez Kości  /  лопатка свиняча   
8 Kg Makaron Świderki Surowy
1 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий
0,020 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,150 Kg Sól
0,100 Kg Czosnek Granulowany
4 Litr (beszamel) Mleko 3.2%
4 Litr (beszamel) Woda
0,010 Kg (beszamel) Gałka Muszkatałowa
0,005 Kg (beszamel) Pieprz Czarny Mielony
0,015 Kg (beszamel) Sól
0,500 Kg (beszamel) Mąka Pszenna
0,200 Kg (beszamel) Margaryna / маргарин

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,206 kg
Przybliżona Waga Całości (136 Porcji): 28 kg

Directions
1 porcja gotowego dania 0.250 kg
1 blacha 22 porcje