Wątróbka Drobiowa z Jabłkiem 2025-12-06 04:18:13

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-11-05  
User
Administrator Potraw



Ingredients
20 Kg  Wątróbka Drobiowa  
3 Kg Cebula Biała Surowa Prążki (surowiec: 3,330 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
2 Kg Jabłko Talarki
0,900 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий
0,600 Kg Mąka Pszenna
0,150 Kg Sól
0,020 Kg Pieprz Czarny Mielony
7,500 Litr Woda
0,045 Kg Cukier Biały
0,750 Litr Olej

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,259 kg
Przybliżona Waga Całości (135 Porcji): 34,965 kg

Directions
Zmiana 2018-05-05: Koncentrat Pomidorowy -10%,Woda +25%,Cukier Biały dodane
Zmiana 2018-06-12: Olej dodane