Gulasz z Warzywami w Korzennym Sosie 2025-12-06 04:14:27

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-11-07  
User
Administrator Potraw



Ingredients
20 Kg (średnia kostka) Łopatka Wieprzowa Bez Kości  /  лопатка свиняча   
1,800 Kg Cebula Biała Surowa Prążki (surowiec: 1,998 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
0,050 Kg Czosnek Granulowany
2,500 Kg ( uwaga sprawdź ilość) Cieciorka Konserwowa
1,080 Kg Cukinia Surowa Talarki / цукіні кружечком (surowiec: 1,199 Kg Cukinia Świeża)
0,234 Kg Sól
0,008 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,030 Kg Kardamon w Proszku
0,010 Kg Gałka Muszkatałowa
0,040 Kg Papryka Słodka w Proszku
0,010 Kg Papryka Ostra w Proszku
0,030 Kg Curry / каррі
0,054 Kg Cynamon Mielony / кориця
0,840 Kg Koncentrat Pomidorowy / концетрат помідоровий
13 Litr Woda
1,500 Kg Pelatti
0,100 Kg Nać Pietruszki Suszona
1,300 Kg Mąka Pszenna

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,177 kg
Przybliżona Waga Całości (240 Porcji): 42,586 kg

Directions