45 Kg Pierś z kurczaka 6 Kg Pieczarki Surowe Talarki / печарки на пласко (surowiec: 6,300 Kg Pieczarki Świeże) 2 Kg Papryka Konserwowa bez Zalewy Paski (surowiec: 3,334 Kg Papryka Konserwowa w Paski w Zalewie) 1 Kg Oliwka Cz (surowiec: 1,923 Kg Oliwka Czarna Cięta w Zalewie) 3 Kg Cebula Biała Surowa Prążki (surowiec: 3,330 Kg Ciasto Pingui Niekrojone ) 1 Kg Kukurydza Konserwowa w Zalewie 3,330 Kg Ser Żółty Wiórki Grube / сир жовтий великі очка (surowiec: 3,330 Kg Ser Żółty Promocja) 0,020 Kg Bazylia Suszona 0,066 Kg Oregano / орегано 0,096 Kg Sól 0,010 Kg Pieprz Czarny Mielony 0,005 Kg Czosnek Granulowany 0 Kg Sól 0 Kg Pieprz Czarny Mielony 0 Kg Papryka Słodka w Proszku Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,224 kgPrzybliżona Waga Całości (275 Porcji): 61,527 kg
Przygotowanie 1 dzień wcześniej 1. Umyj piersi z kurczaka. 2. Pokrój na 0.14 kg porcje. 3. Przełóż piersi do pojemnika, posypując solą, pieprzem i papryką słodką. W dniu wydania 1. Piersi grilujemy, układamy w płytkim GN. 2. W dużym rondlu na oleju zesmaż cebulę. 3. Dodaj paprykę, pieczarki, kukurydzę, oliwki. Dopraw przyprawami. 4. Pozostaw na ogniu 5 min. 5. Na 1 szt piersi ułóż 0.030 farszu. 6. Posyp serem 0.010 7. Zapiecz w piecu 7 min w temperaurze 165 st .C.