Kurczak a la Pizza 2025-12-06 05:00:38

0 Review(s)
Ethnicity
 
Base Type
 
Course
 
Preparation Time
 
Difficulty
 
Serving Size
Refresh / Double it
Comments
 
Source
 
Source Description
 
Last Modified
2017-11-03  
User
Administrator Potraw



Ingredients
45 Kg  Pierś z kurczaka  
6 Kg Pieczarki Surowe Talarki / печарки на пласко (surowiec: 6,300 Kg Pieczarki Świeże)
2 Kg Papryka Konserwowa bez Zalewy Paski (surowiec: 3,334 Kg Papryka Konserwowa w Paski w Zalewie)
1 Kg Oliwka Cz (surowiec: 1,923 Kg Oliwka Czarna Cięta w Zalewie)
3 Kg Cebula Biała Surowa Prążki (surowiec: 3,330 Kg Ciasto Pingui Niekrojone )
1 Kg Kukurydza Konserwowa w Zalewie
3,330 Kg Ser Żółty Wiórki Grube / сир жовтий великі очка (surowiec: 3,330 Kg Ser Żółty Promocja)
0,020 Kg Bazylia Suszona
0,066 Kg Oregano / орегано
0,096 Kg Sól
0,010 Kg Pieprz Czarny Mielony
0,005 Kg Czosnek Granulowany
0 Kg Sól
0 Kg Pieprz Czarny Mielony
0 Kg Papryka Słodka w Proszku

Przybliżona Waga 1 Porcji: 0,224 kg
Przybliżona Waga Całości (275 Porcji): 61,527 kg

Directions
Przygotowanie 1 dzień wcześniej

1. Umyj piersi z kurczaka.
2. Pokrój na 0.14 kg porcje.
3. Przełóż piersi do pojemnika, posypując solą, pieprzem i papryką słodką.


W dniu wydania
1. Piersi grilujemy, układamy w płytkim GN.
2. W dużym rondlu na oleju zesmaż cebulę.
3. Dodaj paprykę, pieczarki, kukurydzę, oliwki. Dopraw przyprawami.
4. Pozostaw na ogniu 5 min.
5. Na 1 szt piersi ułóż 0.030 farszu.
6. Posyp serem 0.010
7. Zapiecz w piecu 7 min w temperaurze 165 st .C.